top of page

About Me

9EDA64FA-8C30-4DEA-81EE-73D3993D41E6_edited.jpg

Hoi! Ik ben Angela Meijer, de schrijfster van deze blog. Ik ben 22 jaar en woon samen met mijn vriend Daniël in Lelystad. Daar wonen we beiden al ons hele leven. Zodra we gingen samenwonen, ging ik ook gelijk uit huis. Erg spannend, maar ik heb er zeker geen spijt van! ❤️ Samen hebben we twee katten, Lucy en Noah. We zijn allebei echte katten mensen, dus vlak nadat we gingen samenwonen hebben we ze al als kitten in huis genomen. Ze horen echt bij ons gezin en totdat wij kinderen hebben, beschouwen we Lucy en Noah als onze 'kindjes' haha.

 

Ik heb ME-CVS (Chronische Vermoeidheidssyndroom in combinatie met fibromyalgie), een ziekte waar helaas nog weinig over bekend is, maar ik leer er steeds beter mee omgaan. Inmiddels is het iets wat bij mij hoort, ik kan me bijna niet meer herinneren hoe het was voordat ik het kreeg, haha. Daarnaast ben ik hooggevoelig, wat inhoudt dat ik erg gevoelig ben voor emoties bij mezelf en anderen en dus snel voel hoe een ander zich voelt of hoe de sfeer in een ruimte is. Hierdoor kan ik me goed inleven in anderen, al is het soms ook wel erg vermoeiend en verwarrend al die emoties 😂. 

Ik ben met deze blog begonnen, omdat ik het altijd erg leuk heb gevonden om teksten te schrijven. Daarnaast ben ik gek op beauty producten. Als je in mijn kast kijkt, puilt deze door alle body crèmes, make-up en douche producten erg uit. Ik houd er gewoon van om nieuwe producten te testen. Zo ben ik nog altijd op zoek naar de perfecte mascara, foundation en scheermesjes. Aangezien ik het zelf altijd erg fijn vind om reviews van een (beauty)product te lezen en bekijken voordat ik iets koop, zal ik hier op mijn blog regelmatig ook reviews plaatsen. Mocht je graag een review van een product willen, laat het me weten via een comment onder een artikel of een berichtje via het contactformulier of mijn Social Media en wie weet zie je het een keer hier op mijn blog verschijnen! 🤩 Uiteraard zal ik niet enkel over Beauty gerelateerde onderwerpen schrijven, maar ook artikelen op het gebied van Interieur en Lifestyle. Houd dus ook daarvoor mijn blog in de gaten! 

bottom of page