top of page

Koken
&
Bakken

"Baking is love made visible."

Ik houd echt héél erg van bakken. Het liefst bak ik ieder weekend wel iets, maar als ik dat doe krijgt iedereen om mij heen denk ik 3 kledingmaten erbij  door alle zoete lekkernijen die ik dan maak 😂. . Zo ben ik nog steeds bezig om het bakken van macarons onder de knie te krijgen. Deze koekjes op basis van amandelmeel en merengue, zijn echt mijn favoriete koekjes. Ze zijn alleen zo super moeilijk om te maken 😅, maar eens zal het lukken 🤗..

Naast macarons vind ik het ook heerlijk om cupcakes, vlaaien en taarten te maken. Ik doe het allemaal als hobby en verkoop ze dus niet, maar wie weet wat de toekomst brengt. Ik laat altijd mijn vriend, familie, vrienden en onze collega's op werk (want ja, Daniël en ik zijn naast partners ook collega's!) meegenieten van mijn baksels. Heel lekker, maar niet altijd even handig als er mensen met dieet zijn 🤭. 

 

Om mijn passie voor bakken met jullie te delen, zal ik hier mijn favoriete recepten, leuke probeersels, first try's en tips & tricks op het gebied van bakken met jullie delen. Ben je dus net zo gek op bakken als ik? Houd deze pagina en mijn social media dan zeker in de gaten om te kijken of er een nieuw artikel is geplaatst! 😍

Koken & Bakken blogs

Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
bottom of page