top of page

Iedereen heeft zijn eigen 'lifestyle'. Zo vind ik familie en vrienden erg belangrijk, maar ook dat ik genoeg tijd met Daniël of even alleen kan doorbrengen. Mede door de CVS en dat ik hooggevoelig ben, heb ik soms even behoefte aan 'me-time' om even op te laden en alle prikkels een plekje te geven. Dit doe ik bijvoorbeeld door te bakken, wat houd ik daar van! 😍 Van macarons tot taarten, alles! Ondanks dat ik het resultaat in vergelijking met wat ik in mijn hoofd had soms erg vind tegenvallen 😂. Daarnaast vind ik het ontspannend om creatief bezig te zijn, door te tekenen of muziek te maken. Ook hierover zal je dus dingen tegenkomen op mijn blog. 

 

Andere onderdelen van mijn leven zijn gadgets en reizen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone of andere gadgets ⌚️. Zo nu en dan zal ik de gadgets waar ik (veel) gebruik van maak met jullie delen of nieuwe gadgets testen en daarover mijn mening geven. Of wie weet willen jullie graag een review over een specifieke gadget hebben? Let me know en wie weet!

 

Ook houd ik erg van reizen. Ondanks dat ik dit nog niet veel heb gedaan, geniet ik er altijd enorm van wanneer we op vakantie gaan en dan lekker de cultuur van dat land kunnen proeven. Zo zijn mijn vriend en ik eens naar Gran Canaria geweest en steeds als ik daaraan terugdenk, krijg ik weer heimwee! Wat een fantastische vakantie was dat! 😍 Mede omdat hij mij daar ten huwelijk vroeg, maar dat ter zijde 😜. We houden gewoon erg van reizen en van andere landen en culturen verkennen. Zo hebben we ook een eigen boot waarmee we soms een weekendje weggaan. Dat is dan wel weer wat anders dan reizen door een compleet ander land, maar ook dat is heerlijk ontspannend! Dus wil je weten wat voor reizen we make of wil je tips voor op reis of andere reis gerelateerde artikelen lezen, houd dan zeker mijn blog in de gaten!

 

ALs laatste zal ik berichten delen over mijn persoonlijke ontwikkeling. Ga ik nog een opleiding doen? Waar loop ik zelf in het leven tegenaan? Je gaat het hier lezen.

Lifestyle

"Life is for my own to live my own way".

- James Hetfield

Categorieën

IMG_0925

IMG_0925

Uitstekende Microfoon

Uitstekende Microfoon

IMG_9362

IMG_9362

IMG_9509

IMG_9509

Open boek

Open boek

IMG_9874

IMG_9874

Recente lifestyle blogs

bottom of page