top of page
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Twitter - grijze cirkel

Review: Nivea Hyaluron 3-in-1 careIedereen heeft weleens een ochtend dat ze niet uit bed te krijgen zijn. Je hebt die nacht bijvoorbeeld slecht geslapen, of het was een latertje, waardoor je donkere kringen en wallen hebt en er eigenlijk gewoon niet fris uitziet. Soms helpt dan een fijne douche, soms ook niet. Als ik voor mezelf spreek heb ik 's ochtends vaak niet de tijd om dan wat foundation of concealer op te doen, om mezelf toch een wat meer wakkere blik te geven. Daarvoor moet ik dan toch eerder opstaan en als ik al een nacht slecht heb geslapen, blijf ik liever wat langer liggen dan dat ik eerder opsta. Wel smeer ik keurig iedere ochtend wat dagcrème op, ongeacht hoeveel tijd ik nog heb. Toen kwam ik dit product van Nivea tegen! Deze 3-in-1 care van Nivea is een hyaluron verzorging en foundation in 1, dus moest ik deze wel even testen! Zou dit deze vermoeiende ochtenden wat makkelijker maken?


Wat zegt Nivea zelf?

De 3-in-1 Cushion is verkrijgbaar in 3 kleuren: 01 Light, 02 Medium & 03 Medium Dark. Zelf heb ik de lichtste variant. Dit zegt Nivea over dit product op hun website:


De innovatieve 3in1 Care Cushion met SPF15 voor een jong uitziende en stralende huid: 1. Met Hyaluronzuur. De huidcellen worden geactiveerd om huideigen hyaluronzuur te produceren.* 2. Geeft de huid met elke applicatie 24u hydradatie, voor een fris uitziende huid. 3. Werkt pigmentvlekjes subtiel weg en benadrukt je jonge en stralend uitziende zelf. Direct effect: De huid ziet er egaal en jeugdig uit. Lange termijn effect: De huid ziet er gladder, stralender uit en ook lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verminderd *in vitro getest.

Het product zou dus moeten zorgen voor 24H hydratatie en een egale teint. Het zou voor alle huidtypen zijn en ook pigmentvlekjes minder zichtbaar maken. Het heeft als belangrijkste ingrediënt het hyaluronzuur. Andere ingrediënten zijn:


'Aqua, Dimethicone, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Diglyceryl Tris (Trimethylsiloxy) silylethyl Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Tapioca Starch, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Sodium Chloride, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1 Methylhydantoin- 2-Imide, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Propylene Carbonate, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Parfum, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499'


Let's try it!

Allereerst de verpakking. Het doosje zelf vind ik er netjes uitzien. De zilveren 'honinggraad' dat erop gedrukt is, zo vind ik het er tenminste uitziet, is een leuk detail. Verder is het doosje simpel. Al is het doosje met het product nog simpeler. Het is een plastic doosje met daarin het kussentje met product en een aanbreng kussentje.


De verpakkingen

Als ik naar de kleur van het product kijk, ben ik alleen bang dat deze voor mij veel te donker en/of oranje is. Helaas heb ik dat namelijk met vrijwel alle BB- & CC-crèmes. Dat is ook de reden dat ik dat soort producten eigenlijk nooit gebruik. Dus fingers crossed dat deze wel enigszins bij mijn huiskleur past!


Met volle moed ging ik het testen. Eerst maakte ik een swatch op mijn pols. Dit zag er wel oké uit: de kleur was donkerder en geler dan mijn huid. Hmm, ik weet niet of dit mooi gaat staan... Maar ik ga het proberen! Het aanbrengen gaat makkelijk met het kussentje. Je kan de verzorging op die manier goed in je huid drukken en makkelijk verspreiden. Het ruikt zoals alle andere producten van Nivea, dat is echt een geur uit duizenden die je direct herkent. Zelf vind ik het niet te sterk, het ruikt gewoon lekker. Na het aanbrengen voelt mijn huid zacht en verzorgd aan. Niet zoals mijn eigen dagcrème, maar wel beter dan wanneer ik helemaal niks aan dagcrème op heb.


Wat betreft de kleur had ik erger verwacht. Het is niet goed op de foto te zien, maar in de spiegel zie ik dat het niet echt mijn kleur is. Het is inderdaad wat donkerder en geliger dan mijn nek. Ik zou mijn nek dus een beetje moeten meenemen met het product of met een bronzer en ik moet niet te veel gebruiken, zodat het niet lijkt alsof ik een masker draag. Als ik deze dingen doe, ziet het er al beter uit.Conclusie

Over het algemeen ben ik best tevreden over deze 3-in-1 dagcrème. Ik weet niet of ik het zelf vaker zal gebruiken, maar dat heeft meer te maken met dat de kleur niet helemaal bij mijn huidskleur past dan dat ik het geen fijn product vind.


Gebruik jij dit product, of een vergelijkbare, weleens? Wat is jouw favoriet?


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Twitter - grijze cirkel