top of page
df4b0346-f405-49a3-b030-f6c7e82e1f68.JPG

"Travelling leaves you speechless to then turns you into a storyteller."

Reizen

Daan en ik houden allebei heel erg van reizen. Zo vinden we het heerlijk om lekker rond te rijden zonder bestemming. Gewoon lekker rijden, muziekje aan en ondertussen lekker kletsen en om ons heen kijken 🥰. Ook hebben we een boot waarmee we in het voorjaar en de zomer weleens een weekendje weggaan of waarmee we dan een meer opgaan, het anker uitgooien en zo een dag drijvend op het water doorbrengen. Heerlijk! 😍. We zijn nog nooit samen echt wezen kamperen, op een vakantie in een stacaravan na 😂, maar we hebben dit vroeger allebei als kleine kinderen veel met onze ouders gedaan. Samen kamperen is dus zeker iets wat nog op onze bucketlist samen staat!

 

Naast vakanties in het binnenland, vinden we het ook heerlijk om naar het buitenland te gaan. Veel reizen hebben we samen nog niet gemaakt, maar we hopen nog veel mooie bestemmingen met elkaar te mogen bezoeken 🤩.

 

Op deze pagina lees je dus alles over deze reizen die we samen maken, bestemmingen die je volgens ons zeker eens moet bezoeken, tips & tricks en veel meer op het gebied van reizen. Veel lees plezier! 🌴

Reis blogs

bottom of page